Een landingspagina met betalingsmogelijkheid

Ik was al fan, maar sinds de mannen van AdPage een Mollie integratie maakte is het feest helemaal compleet. AdPage is mijn favoriete landingspagina tool, simpelweg doordat deze toffe software het voor iedereen mogelijk maakt een website te bouwen. Sinds begin vorige week is er ook de mogelijkheid betaalopties toe te voegen aan je pagina met behulp van de Mollie integratie. Een webshop maken is nu dus zelfs een mogelijkheid met AdPage, dat is toch super vet!?

Wat is een landingspagina?

Nu denk je misschien: wat is in dan precies een landingspagina? Een landingspagina wordt vaak gebruikt in een online marketing campagne. Wanneer je bijvoorbeeld een social media advertentie hebt draaien zit daar vaak een doorklik pagina achter; de pagina waar je op land na het klikken op de advertentie. Aldus een landingspagina! Nu hoor ik je denken: ‘Ik heb toch een website, daar moet het verkeer naar toe…’.  Natuurlijk kun je er voor kiezen je website in te zetten wanneer je een advertentie hebt lopen, echter zorgt dit niet altijd voor de beste resultaten. Wanneer je een advertentie hebt lopen zit daar altijd een bepaald doel aan vast. Een website met te veel informatie zal de bezoeker afleiden waardoor de kans op het behalen van jouw advertentie doel afneemt. De landingspagina is eigenlijk een webpagina speciaal ingericht voor- en aansluitend op een campagne. Dit om het behalen van jou marketing doel gemakkelijker te maken!

“De pagina waar je op land na het klikken op een advertentie. Aldus een landingspagina.”

Een voorbeeldje:
Je zet een advertentie online om je nieuwe product in de markt te zetten en aan te bieden met een kennismakingskorting. Als men dan op de knop in de advertentie klikt, vervolgens op jouw website terecht komt en moet gaan zoeken naar deze aanbieding haakt men natuurlijk al snel af. Op je website staat vaak zoveel – op dat moment irrelevante – informatie. Grote kans dat dit er voor zorgt dat de bezoeker vergeet waarom ze precies op je pagina zijn en het doel van je advertentie niet wordt bereikt. Een landingspagina is dus zo ingericht dat de bezoeker direct ziet waar het om gaat, dat de info op de pagina de advertentie aanvult en versterkt en de bezoekers worden aangezet tot het kopen van je product.

Afijn, genoeg over landingspagina’s, meer over AdPage en de Mollie integratie.

adpage de nederlandse landingspagina tool

AdPage is dé Nederlandse landingspagina tool

AdPage is dus een online tool waarmee je zelf een pagina in elkaar zet, passend bij jouw online campagne. Tegenwoordig kun je overigens ook een hele website maken met AdPage, door een menubalk en meerdere pagina’s te creëren binnen een project. In AdPage kun je gebruik maken van vooraf opgemaakte blauwdrukken, deze kun je vervolgens volledig aanpassen naar jouw stijl en smaak. Ook kun je met behulp van vooraf opgemaakte of nog helemaal lege blokken je eigen pagina opbouwen. Je kunt gemakkelijk de achtergrond van de blokken aanpassen, foto’s toevoegen, kleuren, teksten en lettertypes veranderen. Ook heb je een heleboel andere leuke features die je pagina versterken, zoals het toevoegen van video’s, een timer, knoppen met links of pop-up vensters, formulieren en iconen. En sinds kort dus ook de optie om een product met betaaloptie toe te voegen, daarover hieronder meer.

Het leuke is dat AdPage is gemaakt door een Nederlands team. Ondanks dat de editor vooralsnog in het Engels wordt weergegeven heb je wel supersnelle Nederlandse support! Het team van AdPage reageert en schakelt super snel en is altijd bereid om te helpen.

Mollie integratie voor product verkoop op landingspagina

De nieuwe betaalintegratie op AdPage maakt het nu dus mogelijk producten of diensten te verkopen via je landingspagina. Je kunt je producten weergeven zoals je zelf wilt, met een afbeelding, video of tekst en er vervolgens een betaalknop onder zetten. Je kunt zoveel producten of diensten toevoegen aan je pagina als je wilt en zou er dus ook voor kunnen kiezen een webshop te hosten via de tool. Ook een WordPress plugin is aanwezig, dus je kunt de in AdPAge gebouwde pagina’s zelfs via je WordPress website hosten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn favo landingspagina tool? Probeer AdPage nu 7 dagen gratis. Je hebt al een SMALL Pakket voor €49 per maand.

Continue reading

Schrijf je in voor updates en challenges

Vul onderstaand je gegevens in om updates te ontvangen en gratis content zoals challenges en e-books.