Tatevique Minasian

Tatevique is eigenaresse van Tatevique Consultancy. Het is haar doel om ondernemers te helpen met strategieën die hun bedrijf helpen ontwikkelen door ijzersterke strategieën op te zetten en obstakels om te zetten naar een springplank.
Branche
Consultancy
Locatie
Hengelo
Bedrijfsgrootte
1
Social Media Ondernemer helpt Tatevique met het aanbrengen van focus, helpt bij het oplossen van technische barrières en is een wekelijkse sparringpartner.

Waarom heb je gekozen voor het Social Media Ondernemer Coaching traject? 

De behoefte aan persoonlijke begeleiding. Met name omdat ik persoonlijk het systeem van Facebook heel onoverzichtelijk vind. Ik vind het niet gebruiksvriendelijk, waardoor je heel makkelijk in de war raakt van oké, wat is nou wat en hoe moet je zaken vanaf de kern goed oppakken, zoals kwalitatief je Facebook Ads. opstellen. Er is ook wel de ambitie om heel veel tegelijk te doen en daar heb je dan echt begeleiding voor nodig, want je kan niet alles zelf doen en al helemaal niet alles perfect zelf doen. Je hebt dus echt mensen nodig die alles tot in detail weten. 

Wat is er veranderd sinds je met Social Media Ondernemer werkt? 

Sinds ik gebruik maak van Social Media Ondernemer, heb ik weer hoop gekregen. Met hoop bedoel ik dan de motivatie en de zin om aan de slag te gaan met meer technische facetten. Verder denk ik dat er op dit moment specifiek voor mij nog niet zo heel veel veranderd is, behalve dan dat ik wat kennis heb opgedaan, omdat we toch met een aantal verschillende projecten tegelijkertijd en naast mekaar aan de slag zijn gegaan. Hierdoor zullen we misschien niet de resultaten hebben gekregen als de campagne die we op dit moment aan het doen zijn waarbij we op één ding focussen. Dit is gewoon een realistische manier om ernaar te kijken, want dat is gewoon hoe het is gegaan en ik heb daar vertrouwen in, omdat we nu heel erg focussen op één ding. 

''Ik heb weer motivatie en de zin om ermee aan de slag te gaan.''

Ik dacht dat het bij de landingspagina heel lang zou duren om een specifiek voorbeeld te nemen, dat het heel veel moeite zou kosten en dat het heel ingewikkeld zou zijn, maar met het platform wat jullie bieden gaat het eigenlijk veel sneller en veel professioneler dan verwacht. Ook omdat je gebruik kan maken van het platform en de templates die jullie hebben. Je moet wel even in dat systeem komen met kleine details zoals niet vergeten om op opslaan te klikken of waar welk knopje ook alweer stond, want het is gewoon een nieuw systeem. Het is dus wel even inkomen, maar zodra je het doorhebt, heb je binnen een mum van tijd een super professionele landingspagina ontwikkeld.

Als Social Media Ondernemer vandaag zou verdwijnen, wat zou je dan het meeste missen?

Ja eigenlijk een sparringpartner, want ik vind het contact met jou echt heel prettig. Misschien ook heel erg leuk om erbij te benoemen dat ik eerst met Bram samenwerkte, maar toen we een ander soort campagne wilden oppakken, we geswitcht zijn. Ik werd hierbij overgedragen aan jou, omdat dat de beste zet was die jullie konden doen, aangezien jullie per persoon je eigen specialisatie hebben. Dat gaf mij heel erg het gevoel van oké, ik zit echt bij de juiste persoon. Dat zou ik dus heel erg missen, dat ik dan met de juiste persoon aan de slag ga met een specifiek plan.

Ik zou ook een soort van accountability partner missen. Dat je echt aan het werk wordt gezet en ook zoiets hebt van oké, ik mag mijn eigen groei ook prioriteit geven. Hoewel ik mijn eigen klanten leer om ook voldoende aan hun bedrijf te werken, in plaats van alleen in hun bedrijf, moet ik dat zelf ook onthouden te doen! In die zit helpt het mij dus focus te houden op mijn eigen doelen binnen mijn bedrijf.

Het zijn elke keer weer kleine stukjes, dus het valt ook wel weer mee. Soms als ik een hele drukke week of een periode heb gehad waarin ik heel chaotisch ben geweest, valt het niet mee, maar elke keer als we dan een meeting hebben, pakken we weer een stukje samen op waardoor je niet meer achterloopt. Ik denk dat ik zonder jullie wel heel erg achter zou lopen en dat is ook de realiteit, want hiervoor heb ik eigenlijk niet gedaan wat ik wilde met adverteren en andere leerdoelen..

Wat voor impact hebben de wekelijkse meetings op jou gehad?

‍Heel positief, want ze geven mij steeds het gevoel dat ik weer een stapje vooruit ben gekomen. Stel dat ik een keertje of een paar keer mijn werk niet helemaal af heb gekregen zoals ik dat wilde, dan pakken we dat onderwerp tijdens de meeting op, waardoor er echt een enorme last van mijn schouders afvalt. Op een gegeven moment merkte ik van oké, ik loop weer bij, dus ik heb weer de energie om alvast vooruit te werken. Het geeft dus heel veel verlichting van stress.

"De professional die vanaf de basis jou een goed overzicht geeft en je helpt bij het bouwen van de meest effectieve campagnes voor je bedrijf."

Wat maakt Social Media Ondernemer anders dan andere opleiders in Social Media? 

Ik heb ook gekeken bij Beeckestijn Business School, maar omdat daar de persoonlijke begeleiding aanzienlijk minder was, heb ik die keuze toch maar niet gemaakt. Bij SMO kreeg ik precies wat ik zo graag wilde, persoonlijke begeleiding. Leuke bijkomstigheid, het prijskaartje viel ook nog eens heel erg mee! Die persoonlijke begeleiding was voor mij dus een hele belangrijke overweging. Ik weet dat zij bij Beeckestijn werken op hoog niveau, maar ik kon mij niet permitteren om weer iets af te nemen, al zou het kwalitatief erg goed zijn, zonder dat ik echt die persoonlijke begeleiding kreeg, want dat is voor mij echt belangrijk in deze fase van mijn business. 

Misschien ook leuk om nog erbij te vertellen. Wat ik fijn vond, is dat ik gewoon telefonisch geholpen kon worden. Ik belde jullie en kwam meteen met Bram in contact of hij belde terug. Dan heb je meteen een gesprek met elkaar en dat is fijn, want ook dit is niet een prijskaartje waarvan je denkt van nou, ik koop de training wel en ik zie wel wat er gebeurt. Je wil ook even met iemand in contact komen om even dat gesprek te hebben, zodat je kan aanvoelen of die klik er is en je elkaar echt begrijpt. Dan pas kun je verder gaan, dus dat vond ik zelf erg fijn.

10x

meer focus

Altijd

Hulp bij Facebook Ads

Wekelijkse

sparringpartner

Plan je strategiesessie

Geheel vrijblijvend
Bram belt je binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak.
Dankjewel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Groetjes Bram
Oops! Something went wrong while submitting the form.