Ron Alblas

Ron is professioneel fotograaf en richt zich zowel op de zakelijke markt als de particuliere markt.
Branche
Fotografie
Locatie
Houtem (België)
Bedrijfsgrootte
1
Met SMO Coaching hoopt Ron, naast zijn drukke baan als fotograaf, vlotter en efficiënter met social media marketing bezig te zijn.

Waarom heb je gekozen voor het Social Media Ondernemer Traject?

Ik heb een tijd verschillende webinars gevolgd. Daar heb ik veel van geleerd maar toch had ik het idee dat ik nog niet alles wist. Ik ben toen gaan kijken of ik niet dieper op de stof in kon gaan.  

Ik ben fotograaf en ik kan wel redelijk wat dingen zelf, maar fotografie is en blijft mijn hoofdactiviteit. Als je dan ook nog 30 uur in de week bezig moet zijn met marketing, dat werkt niet. Dus door te starten met coaching hoopte ik vooral het allemaal vlotter en efficiënter zou gaan.

"Al die dingen die je zelf niet zo makkelijk en niet zo snel zou weten te vinden, die liggen al op het bordje klaar voor je."

Wat is er verandert sinds je met Social Media Ondernemer Werkt?

Het gaat nu zeker vlotter en efficiënter! Er staat al een campagne volledig klaar. Omdat ik steeds maar een half uurtje tussendoor had vielen er steeds kleine stukjes weg. Ik wist wat er moest gebeuren maar omdat ik weinig tijd had kwam het nooit echt van de grond. Het was gewoon niet efficiënt. Als je iets meteen volledig kan aanpakken werkt het beter. Dat gebeurt nu met Amy en dat gaat perfect. Als ik ergens een steekje laat vallen, dan heeft ze dat al gezien voordat ik hem heb laten vallen. Dat is ideaal.

"Tot op heden gaat het allemaal sneller dan dat ik ooit gehoopt had." 

Ik zit ook in een niche branche die niet iedereen aanspreekt, waarbij het toch een uitdaging is om de juiste doelgroep te bereiken. Maar we hebben hier nu toch een goede manier gevonden vind ik.

Facebook heeft natuurlijk wel wat grenzen. Het is daarom een zoektocht naar wat wel en niet kan, dat gaat stapsgewijs steeds beter.

Ook heeft Amy heel veel dingen kunnen verbeteren qua teksten, waar ik heel erg content mee was. Bij heel veel dingen, zeker als je altijd alleen bezig bent, zie je je eigen fouten niet meer en nu met Amy wel. Er zit ook altijd een gegronde reden met uitleg bij. Dus het is altijd wel duidelijk.

Wat voor impact hebben de wekelijkse meetings op jou gehad?

Het is fijn om direct een antwoord op je vraag te hebben. Eerst liep ik met een vraag rond en dan moet je gaan zoeken naar waar je wellicht het antwoord zou kunnen gaan vinden. Dat is nu anders.

Nu zeg ik gewoon: "Ik snap dit niet en hier gaat het fout". En voordat ik mijn vragen gesteld heb liggen er al drie antwoorden klaar om het direct op te lossen. Dus ja, dat is perfect!

Het is ook het gemak van iemand die altijd over je schouder meekijkt.

Wat het de komende maanden gaat geven, is moeilijk in te schatten. Maar als ik kijk naar de afgelopen maand is er al veel in gang gezet. Daar ben ik content mee!  

Wat maakt Social Media Ondernemer anders dan andere opleiders in social media?

Er zijn verschillende partijen voorbij gekomen, maar die zijn voor mij schreeuwerig. Daar pas ik voor, dat werkt bij mij niet. Social Media Ondernemer heeft een rustige en prettige aanpak van werken.

3x

meer efficiëntie

Inhoudelijk

hulp bij het schrijven van teksten

Direct

antwoord op je vragen

Plan je strategiesessie

Geheel vrijblijvend
Bram belt je binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak.
Dankjewel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Groetjes Bram
Oops! Something went wrong while submitting the form.