Nicolette Slot

Nicolette is oefentherapeut Mensendieck en leefstijlcoach. Naast haar succesvolle praktijk heeft zij de ambitie om een online programma op de markt te brengen waarmee zij een groter publiek kan bereiken.
Branche
Coaching
Locatie
Drunen
Bedrijfsgrootte
1
In het coachingtraject met Nicolette is in eerste instantie gestart bij de basis. Zo is o.a. een campagne gestart voor een nieuw online webinar om in contact te komen met potentiële klanten. Daarnaast loopt een traject waarbij haar nieuwe online product in de markt wordt gezet.

Waarom heb je gekozen voor het Social Media Ondernemer Traject?

Ik wilde heel graag 'iets' met internet gaan doen. Ik heb zoveel kennis en op dit moment kan ik dit enkel in mijn eigen praktijk kwijt. Online is er nog zo'n groot publiek te bereiken waarvan ik weet dat ik ze ook kan helpen. Ik ben toen gaan zoeken naar mogelijkheden om met social media te starten en zo kwam ik bij Social Media Ondernemer terecht.

In eerste instantie ben ik gestart met het SMO Club pakket (do-it-yourself pakket) waarbij is ik zelfstandig aan de hand van de video's aan de slag ging. Daarna kreeg ik het aanbod om een één-op-één traject te gaan volgen en dat sprak me wel heel erg aan. Tijdens dit traject wordt echt gekeken naar mijn persoonlijke situatie. Daarbij is het fijn om ondersteund te worden maar daarnaast ook wel echt zelf met bepaalde zaken aan de slag te gaan. Zo leer ik er toch het meeste van.

Wat is er verandert sinds je met Social Media Ondernemer Werkt?

Ik heb wel echt het gevoel dat ik nu veel meer kennis heb over alle mogelijkheden op social media. Zo weet ik bijvoorbeeld wat juiste doelgroepen zijn voor mijn campagnes en heb ik ook mijn eerste succesvolle webinar campagne gedraaid! In 3 weken had ik 75 aanmeldingen voor slechts €0,85 per aanmelding. Helaas verliep mijn eerste webinar niet geheel vlekkeloos waardoor mijn aanbod niet helemaal lekker uit de verf kwam. Maar daar zijn we daarna ook direct mee aan de slag gegaan.

Sinds een aantal weken zijn we bezig om mijn online aanbod verder scherp te stellen. In eerste instantie was het aanbod nog heel erg breed en ook qua doelgroep was het nog niet echt concreet. Langzamerhand krijgt dit steeds meer vorm en ik heb nu echt het gevoel dat het een heel duidelijk aanbod wordt.

De hulp gaat dus ook echt verder dan alleen hulp bij social media, dat is heel fijn.

"De hulp gaat verder dan alleen bij social media, dat is heel fijn!" 

Wat voor impact hebben de wekelijkse meetings op jou gehad?

Ik merk dat ik best wel een tunnelvisie heb als het gaat over mijn aanbod. Ik heb natuurlijk veel kennis en ervaring in mijn vakgebied en denk daarbij precies te weten wat en hoe ik iets over wil brengen. Tijdens de meetings stelt mijn coach dan soms vragen als "Wat bedoel je precies?" of "Heb je ook hier aan gedacht?". Dat is erg prettig. Alles wat voor mij zo logisch lijkt hoeft natuurlijk niet zo logisch te zijn. Mijn coach helpt mij om door de ogen van de klant naar mijn aanbod te kijken.

Ik ben snel geneigd om in vaktermen te spreken. Nu ben ik er inmiddels achtergekomen dat dat niet werkt als ik mijn klanten wil aanspreken. Simpelweg het schrijven van een mail is voor mij soms al een hele opgave. Het is fijn dat mijn coach me daar op een andere manier naar laat kijken.

Wat maakt Social Media Ondernemer anders dan andere opleiders in social media?

De combinatie van leren en doen is heel prettig! Achterover zitten en denken "dat komt wel" werkt niet. Ik moet zelf aan de bak. Daarbij vind het ook gewoon leuk om nieuwe dingen te leren. Social media is helemaal niet mijn ding, ik heb daar nooit iets mee te maken gehad. En toch heb ik nu echt onwijs veel geleerd en heb ik echt stappen gezet. Ik vind het leuk om op deze manier, met de juiste begeleiding, nieuwe dingen te leren die weer totaal wat anders zijn dan mijn normale werk.

75

webinaraanmeldingen voor slechts €0,85

Plan je strategiesessie

Geheel vrijblijvend
Bram belt je binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak.
Dankjewel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Groetjes Bram
Oops! Something went wrong while submitting the form.