Jana Loncke

Jana is eigenaresse van SoMeWebcare. Als virtual Assistant helpt zij haar klanten bij het vergroten van hun online zichtbaarheid.
Branche
Virtual assistant
Locatie
Oostende (België)
Bedrijfsgrootte
1
Met het coachingtraject van Social Media Ondernemer focust Jana zich op haar eigen campagnes voor haar werk als VA. Daarnaast gebruikt ze het traject om, samen met haar coach, de social media problemen van haar eigen klanten aan te pakken. Op deze manier heeft Jana haar eigen aanbod kunnen verbreden.

Waarom heb je gekozen voor het Social Media Ondernemer Traject?

Omdat ik vastliep met mijn eigen bedrijf. Sinds ik begonnen ben als virtual assistent, heb ik al mijn energie gestoken in de bedrijven van mijn klanten. Daardoor praktisch nooit de tijd genomen om mijn eigen bedrijf fundamenteel goed op te zetten. Ik kwam tot de conclusie dat dat nu echt wel hoog tijd werd om daar iets aan te doen. Ik begon vast te lopen met dat uurtje factuurtje gedoe.

Ik wist ook dat Social Media Ondernemer de tools en de tips & tricks had om mij die kennis te geven.

Wat is er verandert sinds je met Social Media Ondernemer Werkt?

Het heeft mij enorm veel kennis opgebracht, waardoor ik mijn eigen aanbod kon verbreden en dat vind ik waardevol. Ook heb ik een succesvolle campagne gedraaid waardoor ik twee nieuwe offerteaanvragen heb ontvangen.

Ik heb ook ontzettend veel gesprekken gehad. Ik heb geleerd wat ik nu wil voor mijzelf en hoe ik dat moet doen. Ik heb ook altijd een kanaal om op terug te vallen bij problemen, bij vragen van mezelf of voor mijn eigen klanten. Dat is zijn geld meer dan waard.

"Social Media Ondernemer beschikt over waardevolle kennis en is een betrouwbare bron om op terug te vallen, een vangnet."

Wat voor impact hebben de wekelijkse meetings op jou gehad?

Ik raakte altijd heel snel afgeleid. Door de wekelijkse calls met Bram heb ik een stok achter de deur. Ik weet dat Bram er iedere week energie in steekt, dat zorgt er voor dat ik er zelf ook steeds energie in wil blijven steken. Ik wil mezelf bewijzen.

Stel je voor: Social Media Ondernemer Coaching zou wegvallen, wat zou jij dan het meeste missen?

Jullie kennis. Ik ben al lang bezig met social media, maar ik weet lang nog niet alles. Verre van zelfs! Dus als ik tegen een muur aanloop dan weet ik dat SMO er is. Ik heb de community en ik heb de trainingen die online staan waarop ik kan terugvallen. Ik heb Bram die ik vragen kan stellen waarvan ik weet dat het opgelost gaat worden in de volgende sessie.

Bram heeft ook toegang tot mijn advertentieaccount. Daardoor kan hij ook tussen de coaching sessies door meekijken. Er is dus altijd wel iemand die met mee meekijkt. Dat zou ik heel erg missen!

158

leads voor slechts €0,89 per lead

2 nieuwe klanten

uit de eerste campagne

3x

meer focus

Plan je strategiesessie

Geheel vrijblijvend
Bram belt je binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak.
Dankjewel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Groetjes Bram
Oops! Something went wrong while submitting the form.