Anita Janssen

Anita is eigenaar van Bewustwording+. Sinds zij is gestart met het coachingstraject heeft zij ruim honderd waardevolle leads verzameld en heeft zij haar eerste nieuwe klant binnengehaald vanuit Google Ads.
Branche
Coaching
Locatie
Heel
Bedrijfsgrootte
1
Social Media Ondernemer helpt Anita bij het aanbrengen van structuur en focus in haar online marketing. Deze stok achter de deur zorgt ervoor dat ze dingen makkelijker oppakt en meer vertrouwen krijgt in haar eigen kunnen. Daarnaast leert ze nieuwe technieken die ook direct resultaat laten zien.

Met het coachingtraject heb ik een fijne combinatie gevonden waarbij ik zelf de regie kan houden en tegelijkertijd veel leer 

Aan de hand van verschillende online webinars heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld Facebook advertenties. Maar ik merkte dat ik het wel lastig bleef vinden. Toen heb ik uiteindelijk een eendaagse training gevolgd bij jullie en ben daarna ook lid geworden van Social Media Ondernemer Club. En daar ben ik met vallen en opstaan zelf mee aan de slag gegaan. 

Wat ik vooral merkte is dat het echt met horten en stoten ging. Als ik dan weer iets ingewikkeld vond dan viel alles volledig stil. Dan pakte ik het uiteindelijk weer op maar dat kostte me dan ontzettend veel energie. 

Toen heb ik op een gegeven moment geïnvesteerd in een opleiding, die best wel prijzig was. Mijn hoop was dat ik het daardoor beter zou gaan snappen. Maar ik merkte eigenlijk al direct dat ik hier gewoon niet blij van werd. Ik ben echt niet dom en snap het heus wel, maar de techniek gaat mij toch boven de pet. 

Dat heeft me toen doen besluiten om alles uit te besteden. Dat was erg kostbaar en daar had ik ook geen goed gevoel bij. Ze kwamen hun afspraken ook niet altijd na en dat vond ik heel vervelend. 

Ik ben iemand die houdt van grip op de zaak en graag de touwtjes zelf in handen heeft. Daarnaast wil ik het zelf ook kunnen. Daarbij is het volledig uitbesteden ook gewoon ontzettend kostbaar, en daarbij moest ik nog steeds veel zelf doen en was ik dus alsnog veel tijd kwijt. 

Met dit coachingtraject heb ik een fijne combinatie gevonden waarbij ik zelf dus de regie kan houden en tegelijkertijd leer hoe ik het zelf kan doen. Dat levert voor mij veel meerwaarde op.

De wekelijkse meetings zijn een stok achter de deur

Ik leer vreselijk veel van het coachingtraject. En alles wat ik nu leer kan ik straks ook weer voor andere dingen gaan gebruiken. 

De instroom van nieuwe leads voor mijn coachingtraject is op gang gekomen. Dat is voor mij heel belangrijk. Inmiddels is de eerste nieuwe klant ook binnen vanuit de campagne, dat geeft vertrouwen. 

Daarnaast ben ik nu ook actief met Google advertenties. Hiervoor deed ik daar eigenlijk niets mee, haalde ik mijn leads vooral via Facebook. Ik merk wel dat Google advertenties wat meer van de lange adem is, dus ik ben wel benieuwd hoe zich dit nu verder gaat ontwikkelen. 

Daarbij zorgen onze wekelijkse meetings ervoor dat ik veel bewuster hiermee bezig ben. Het is echt een stok achter de deur. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. Dus als ik met jou heb afgesproken dat ik een bepaalde taak moet afronden, dan wil ik die afspraak ook graag nakomen. Ik plan hier dus ook heel bewust tijd voor in in mijn agenda. 

We kunnen heel snel schakelen waardoor de voortgang erin blijft

Mocht het coaching traject verdwijnen dan zou ik vooral de voortgang gaan missen. Voorheen als ik iets niet snapte of werkte dan lag direct alles stil. Nu met coaching is dat niet meer het geval, omdat je me meteen verder kunt helpen. 

En ook de versnelling zou ik missen. Omdat we hier consequent mee bezig zijn en ik hulp kan inschakelen kunnen we veel sneller schakelen. Dat vind ik heel fijn. 

Wat ook leuk is, is dat ik nu ook eens wat andere dingen probeer waar ik anders waarschijnlijk niet aan gedacht zou hebben. 

De combinatie van nieuwe dingen leren en zelf meteen werkt voor mij goed

Wat het coachingtraject bij jullie voor mij anders maakt dan andere bedrijven is sowieso de combinatie van nieuwe dingen leren en dan ook zelf meteen te doen. Zoals ik al zei heb ik graag zelf de regie, op deze manier kan dat ook. 

Naast dat ik er veel van leer, vind ik ook de communicatie met jullie heel prettig. En de betrouwbaarheid. Ik weet precies wat ik moet doen, ik weet wat mijn coach voor mij gaat doen. En vaak doet zij dan nog net een stapje extra waardoor ik ook weer vooruit kan. Die betrouwbaarheid is voor mij ontzettend belangrijk. 

Daarnaast vind ik jullie gewoon een hele prettige partij om mee te werken. Jullie zijn betrouwbaar, deskundig. Jullie doen meer dan dat je belooft, dat vind ik ook heel fijn. En ik vind het gewoon een mooie combinatie.

14

ROAS (Return on ad spend)

77 leads

voor slechts €1,48

Plan je strategiesessie

Geheel vrijblijvend
Bram belt je binnen 24 uur terug voor het maken van een afspraak.
Dankjewel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Groetjes Bram
Oops! Something went wrong while submitting the form.